Nieuwe gameplay trailer voor EA’s team-based multiplayergame Knockout City

Knockout City

Een poosje geleden kondigden EA en Velan Studio’s hun op de trefbalsport gebaseerde game Knockout City aan. Sindsdien bleef het even stil, maar daar komt vandaag terug verandering in.

Het spel zit vol over-de-top actie en competitieve gameplay. Je kan een team vormen met vrienden, je speelstijl verfijnen, je personages pimpen aan de hand talloze customization-opties en vele verschillende strategieën bedenken en uitvoeren.

Naast de zes beschikbare spelmodi is het ook mogelijk om als speler zelf te veranderen in een bal, als ze vangen, ontwijken, tackelen en andere spelers voor de gek houden in de strijd om trefbal dominantie.

Knockout City is eenvoudig om op te pakken, maar skills vormen de sleutel tot succes: EA belooft een diepgaande, competitieve en verrassende spelervaring naar buiten te brengen. Dit alles van Knockout Roundabout’s drukke straten vol met verkeer, tot aan daken op duizelingwekkende hoogte in Rooftop Rumble.

Spelers krijgen tijdelijk toegang tot een gratis proefversie van de game als deze wordt uitgebracht op 21 mei. De trial is speelbaar op PC via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Alle progressie die hierin wordt behaald, wordt vervolgens meegenomen als een speler besluit de volledige game aan te schaffen. Spelers die ervoor kiezen om Knockout City aan te schaffen tijdens de gratis proefversie ontvangen additionele cosmetische beloningen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)