fbpx

Ga vanaf vandaag op jacht in Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch

De immens populaire Monster Hunter-serie mag sinds vandaag een nieuwe telg toevoegen aan de familie. Met Monster Hunter Rise voor de Nintendo Switch kunnen de avonturiers onder jullie er alles aan doen om het kleurrijke Kamura Village te redden.

De Rampage dreigt het dorpje te verwoesten en het is aan jou om Kamura van de ondergang te redden. Dit kan deze uitdaging in je eentje aangaan of samen met drie andere gamers in lokale of online multiplayer.

In deze nieuwe Monster Hunter-telg, die bekend staat om zijn grootse en spectaculaire gevechten, maken we kennis met de nieuwe “hondachtige” Palamutes. Zij kunnen je niet alleen tijdens gevechten bijstaan, ze kunnen de hunters ook op hun rug dragen om vluchtende monsters te achtervolgen en snel door de open werelden te reizen.

Net als bij de vorige delen in de serie, krijgt Monster Hunter Rise na de lancering nog heel wat gratis extra content. De eerste gratis update verschijnt eind april en levert verschillende nieuwe monsters, waaronder de terugkerende favoriet Chameleos en een Elder Dragon.

Monster Hunter Rise is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Wil je de game eerst even uitproberen? Dan kan je de gratis demo downloaden in de Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: