fbpx

Oddworld: Soulstorm krijgt Day One en Collector’s Oddition

Verzamelaars van collector’s editions hebben er weer eentje bij om naar uit te kijken. En nee in de titel staat geen schrijffout want Oddworld: Soulstorm krijgt wel degelijk een Day One en Collector’s Oddition.

Oddworld: Soulstorm is het nieuwste deel in de Oddworld-franchise. Abe heeft een transformatie ondergaan, van een onwetende Mudokon-pion die op het punt stond opgeslokt te worden door de machines van Glukkons megabedrijf naar een onwaarschijnlijke held die het symbool van hoop wordt. Abe neemt het op tegen de heersende macht van de planeet. Ze zijn gewapend met alle middelen van onderdrukking, van propaganda tot biologische wapens tot meedogenloos dodelijk geweld. Verken gigantische, adembenemende levels in het 2.9D perspectief. Ga op zoek naar voorraden, maak wapens, bewapen je volgers, los puzzels op en zorg ervoor dat alle volgers van Abe hun vrijheid weer terugkrijgen.

Deze edities liggen vanaf 6 juli in de winkel en zijn verkrijgbaar voor zowel PlayStation 5 als PlayStation 4. Iedereen die een van deze twee edities pre-ordert, ontvangt de volgende exclusieve content*:

• Oddworld: Soulstorm’s Original Soundtrack: luister naar Oddworld: Soulstorm’s epische en sfeervolle soundtrack.
• Digitaal Oddworld Artbook: ontdek de duistere wereld van Oddworld en zijn unieke art

De Collector’s Oddition bevat:

• Een unieke Collector’s Box
• Oddworld: Soulstorm’s Standard Edition
• Een gegraveerde metal case
• Een exclusief 9-inch beeldje van Abe, de held van Mudokon
• Een premium 160-pagina tellend artbook die is gemaakt door Pix’n Love Publishing
• Een exclusieve sleutelhanger van Mining Company
• Drie art posters
• Speciale Mudokon Tribal stickers
• Abe’s hand tattoo

Ziet er niet slecht uit

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: