fbpx

Biomutant onthult vette combat in gloednieuwe trailer

Goede games mag je niet overhaasten; dat denken ze althans bij THQ Nordic. Deze Biomutant had normaliter in 2019 moeten verschijnen, maar ligt pas binnen twee maanden bij ons in de rekken. Met de nakende release hoort uiteraard ook een lekkere trailer.

In onderstaande combat trailer krijgen we alvast een tipje van de sluier te zien. De kleurrijke omgevingen, de cartoony stijl en de hippe wasbeertjes (du-uh) deden mijn hartje reeds sneller slaan. Voeg daarbij deze vette ranged-, melee- en vehicle-gevechtsaspecten en je hebt mij helemaal veroverd. Biomutant ligt op 25 mei in de rekken voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: