fbpx

Er komt een Ghost of Tsushima-film

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima was een van de betere PlayStation games het voorbije jaar. Bovendien was het ook een game die het hoogste scoorde qua percentage gamers die het spel hebben uitgespeeld. Maar er is nog belangrijk nieuws te vertellen over deze knappe titel.

En dat nieuws dat is dat Sony het bericht de wereld instuurde dat er een film zit aan te komen gebaseerd op het spel. Van een verrassing gesproken toch wel in deze moeilijke tijden.

De director van de film is trouwens niet van de minsten. Niemand minder dan Chad Stahelski, die je kent van de fenomenale John Wick-films zal het project onder zijn hoede nemen.

Zijn visie op de mogelijkheden, in combinatie met zijn kunnen en  jarenlange ervaring op het vlak van actiescènes, is haast een garantie op succes zeggen ze bij Sony Pictures.

Wij zijn alvast benieuwd naar de eerste trailer!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: