fbpx

Asterix & Obelix: Slap Them All! aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch en PC

Asterix & Obelix

“Van alle Galliërs zijn de Belgen de dappersten” zei Julius Caesar ooit. Zou hij dat gezegd hebben nadat hij Asterix en Obelix ontmoet heeft? Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. Wat we wel weten is dat deze twee heren menig romeins soldaat een flink pak slaag verkocht hebben, en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen…

Microids kondigt immers de 2D beat’em up Asterix & Obelix: Slap them All! aan, een game die zich afspeelt in het universum dat gecreëerd werd door striptekenaars René Goscinny en Albert Uderzo.

De game verschijnt nog deze herfst op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game is ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S dankzij de backwards compatibility modus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: