Tennis World Tour 2 is vanaf vandaag beschikbaar op de next-gen consoles

Er waren tijden dat tennisgames razend populair waren en er bijna jaarlijks nieuwe edities uitkwamen. Die tijd ligt helaas al even achter ons, maar met Tennis World Tour probeert Nacon het vuur brandend te houden bij de fans van het gele balletje.

Vanaf vandaag kunnen de fans van het spelletje die een next-gen console in huis hebben staan, ook genieten van de geüpdatete versie van Tennis World Tour 2.

Deze Complete Edition maakt gebruik van de brute kracht van de Xbox Series X|S en de PlayStation 5 om zo de laadtijden een pak korter te maken, maar ook om het tennisgeweld in 4K op 60fps weer te geven, inclusief ray tracing en geavanceerde particle-effecten.

Een belangrijke feature die werd toegevoegd zijn de zogenaamde Signature Moves. Dit zijn unieke, kenmerkende bewegingen van tennisspelers die nu ook naar de game zijn vertaald. Dit zorgt voor een hoger gevoel qua authenticiteit. Daarnaast bevat deze nieuwe versie maar liefst 48 speelbare personages en is de Career-mode uitgebreid met officiële toernooien en dubbeltoernooien.

Eigenaars van de Ace Edition krijgen een gratis upgrade naar de versie, net zoals gamers die de PC-versie hebben gekocht.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.