fbpx

Gerucht: Er wordt door Sony gewerkt aan een Demon’s Souls-film

Het lijkt Sony menens wat betreft verfilmingen van games. Want naast de Uncharted-film met Tom Holland en Mark Wahlberg in de hoofdollen, werkt het Japanse bedrijf ook samen met HBO aan een The Last of Us-reeks. En nu zou er ook gewerkt worden aan een film rond Demon’s Souls.

Dat is alvast wat de website Giant Freaking Robot heeft opgevangen bij een van zijn insiders. Volgens hen is deze insider te vertrouwens omdat deze al eerder correcte informatie wist door te geven aan hen.

Sony lijkt er zich van bewust te zijn dat een film gebaseerd op Demon’s Souls enorm veel potentieel kan hebben. De wereld is ontzettend groot én fascinerend, waardoor dit wel eens zou kunnen uitgroeien tot een heuse franchise.

Het is wel opvallend dat Sony kiest om Demon’s Souls te kiezen als basis, en niet Dark Souls. Deze game kreeg al twee vervolgen en is bovendien ook nog een pak succesvoller dan de eerste game. Al zou Sony er ook voor kunnen kiezen om de film te linken aan de PlayStation 5-remaster van Demon’s Souls.

Fans van de vele Souls-like games mogen zich dus in de handen wrijven als dit nieuws waar blijkt te zijn. En wil je al wat in de sfeer komen? Zet dan even de officiële soundtrack op…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: