fbpx

Dit alles mogen Fallout 76-spelers verwachten in 2021

Fallout 76 werd voorgesteld als een ambitieus en prestigieus project dat de fans de kans zou geven om te leven en te overleven in het post-apocalyptische Fallout 76-universum. Dat klonk en zag er allemaal heel goed in het begin, en we zeggen met opzet in het begin…

Bij de lancering was het een ander liedje want de game bakte er niets van en zowel Bethesda als frontman Todd Howard kregen de volle lading van de fans. Maar kijk, ondanks alle kritiek bleef het team noest verder zwoegen om de game alsnog op de rails te krijgen, en dat lukte wonderwel. Er is dus hoop in bange dagen…

Ondertussen is de game nog steeds alive and kicking en doet deze het elk jaar beter en beter. En het ziet er naar uit, afgaande op pas vrijgegeven content roadmap, dat we ook in 2021 weer heel wat extra’s mogen verwachten. Hieronder het overzicht:

Lente
Beginnen doen we nog deze lente met S.P.E.C.I.A.L. loadouts, C.A.M.P. Slots, Mannequins en een gloednieuwe Daily Ops-uitbreiding. Spelers die Fallout 76 op de Bethesda.net-launcher bezitten, kunnen al deze nieuwe functies en meer testen in op de PTS.

Bovendien bevat deze update de terugkeer van Armor Ace, dit keer in een felle strijd tegen Commissioner Chaos en de Yukon Five. Seizoen 4 brengt geheel nieuwe beloningen naar het scorebord, van cosmetica tot items en alles daartussenin.
 
Zomer

Vorig jaar arriveerde de Brotherhood of Steel in Appalachia waarin spelers getuige waren van een conflict tussen de rangen en ze ontdekten nieuwe obstakels op hun pad. Steel Reign vervolgt het verhaal van The Brotherhood en introduceert gloednieuwe missies, locaties, NPC’s en nieuwe beloningen. Welke kant kies jij? Jouw keuzes zullen de Wasteland veranderen. Deze zomer komen er ook legendarische modules aan, waarmee spelers specifieke legendarische items kunnen maken.
 
Herfst

In de herfst gaat er flink wat veranderen, waaronder een evolutie van Private Worlds. Blijf de komende maanden op de hoogte voor meer informatie naarmate we dichter bij de release komen. Verder komt er ook een nieuwe uitbreiding naar Daily Ops om spelers nog meer manieren te bieden om te spelen.
 
Winter

Deze winter worden legendarische wapens en armor met vier sterren geïntroduceerd, samen met de komst van de veelgevraagde en verwachte C.A.M.P.-huisdieren. Neem het op tegen nieuwe gevaren met een buitengewoon evenement. In de gloednieuwe Public Challenge: Invaders from Beyond zullen spelers van de hele server zich verenigen om uitdagingen te voltooien, het opnemen tegen uitdagende nieuwe vijanden en geweldige beloningen verdienen.
 
De sekteleden van Appalachia zijn iets duisters van plan in een gloednieuw seizoensevenement: The Ritual. Help de sekteleden in Point Pleasant een opwindend en gevaarlijk ritueel voor te bereiden, en ze zullen je unieke beloningen schenken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: