fbpx

Nieuwe trailer van Balan Wonderworld toont dat samenwerken zijn voordelen heeft

Gisterenavond werd er heel wat Square Enix-nieuws de wereld ingestuurd en dat had alles te maken met het eerste Square Enix Presents-event. Hierop gaf de uitgever/ontwikkelaar ook meer informatie over de muzikale 3D-platformer Balan Wonderworld.

In een nieuwe trailer zien we hoe Leo en Emma, de hoofdpersonages van de game, door het magische maar ook gevaarlijke land van Wonderworld trekken. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten we ervoor zorgen dat het evenwicht herstelt wordt in de harten van tien gekwelde zielen.

De trailer toonde ook de co-op multiplayer van Balan Wonderworld. Hierin kan je samen de game verkennen, waarbij je dan creatief moet nadenken om uitdagingen te overwinnen. Hierbij is het zaak om op zoek te gaan naar de ideale combinaties van kostuums en vaardigheden om vijanden te verslaan en de wereld te redden.

Balan Wonderworld is vanaf 26 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S Nintendo Switch en PC (via Steam).

RoMa mocht de game een tijdje geleden al previewen. Zijn ervaringen lees je in dit artikel.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d