fbpx

Black Panther komt later dit jaar naar Marvel’s Avengers

Aangenaam nieuws voor de fans van Marvel’s Avengers, Black Panther of de betreurde Chadwick Boseman die Black Panther op schitterende wijze neerzette in de gelijknamige film.

Square Enix kondigde gisteren aan dat het later dit jaar de Black Panther: War for Wakanda-uitbreiding naar Marvel’s Avengers brengt. Dit wordt meteen ook de grootste content update voor de game sinds de lancering van het origineel in september vorig jaar voegt de studio er nog aan toe.  Deze bevat onder andere de Wakanda-jungle, nieuwe vijanden, de superschurk Klaw en nog veel meer.

Ondertussen is er nog geen bevestigde releasedatum voor Spider-Man in de PS4- en PS5-versies. Het oorspronkelijke plan was om hem begin 2021 toe te voegen aan de superhelden line-up. Aangezien zowel Kate Bishop als Hawkeye’s debuut enkele maanden vertraging opliepen, moeten we ook nog even geduld uitoefenen voor we met Spider-Man aan de slag kunnen. Spidey werd ook niet opgenomen in de huidige roadmap voor het komende jaar, maar Crystal Dynamics laat weten dat deze roadmap niet alles bevat waar de studio momenteel op werkt.

Hij zal een dezer dus waarschijnlijk wel in de game geslingerd worden, de vraag is alleen wanneer…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: