fbpx

Ubisoft waarschuwt voor valse invites voor Far Cry 6-demo

Het ziet er naar uit dat oplichters een nieuwe manier gevonden hebben om onschuldige slachtoffers op te lichten. De volgende ontwikkelaar die met deze misdadige praktijken te maken krijgt is Ubisoft.

Nadat eerder Capcom een mail uitstuurde vorige week waarin we gewaarschuwd werden om niet in te gaan op invitaties voor zogenaamde early access-demo’s van Resident Evil Village is het nu Ubisoft dat ons een schot voor de boeg geeft.

De studio waarschuwt ons namelijk dat we moeten opletten voor mails waarin onze gegevens gevraagd worden om deel te kunnen nemen aan een early access-demo van Far Cry 6. Ubisofts email ziet er als volgt uit: “Sommige van onze media- en contentmakers krijgen valse e-mails via het Ubisoft-domein, waarin je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan vroege toegang tot Far Cry 6. Negeer dergelijke e-mails alstublieft. Onze beveiligingsteams zijn aan het onderzoeken. “

Moest je dus een mail ontvangen met een exclusieve uitnodiging om deel te nemen aan deze vroege demo, laat je dan niet vangen en wees vooral op je hoede.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: