fbpx

Arnold Schwarzenegger is de enige die ons kan redden bij een buitenaardse invasie

We hebben zelf al ontelbare keren demonen, aliens, zombies, mutanten en ander vreemd en misdadig gespuis weer naar huis gestuurd in de vele games die we gespeeld hebben. Maar stel je even voor dat we echt zouden te maken krijgen met een buitenaardse invasie, wie zou ons dan allemaal kunnen redden? Slechts 1 man zo blijkt…

De Britse televisiezender Blaze stelde zich dezelfde vraag en had ook geen antwoord. Dus besloten ze deze vraag te stellen aan tweeduizend mensen. Hen werd gevraagd welke beroemdheid (of actieheld) volgens hen het meest geschikt zou zijn om de wereld te redden bij een buitenaardse invasie.

Arnold Schwarzenegger (Predator/Terminator) kwam als grote overwinnaar uit de bus, gevolgd door Will Smith (Independence Day) en documentairemaker David Attenborough. Arnold ziet het alvast zitten om ons te verdedigen liet hij weten via Twitter.

Andere beroemdheden die het niet slecht deden waren onder andere Bruce Willis (Die Hard), Tom Cruise (Mission Impossible/Edge of Tomorrow) en Harrison Ford (Indiana Jones). Ook de vrouwen deden het niet slecht want ook Sigourney Weaver (Alien) en Gillian Anderson (The X-Files) scoorden niet onaardig.

Maar op wie zou jij vertrouwen om ons uit het buitenaardse slijk te halen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: