fbpx

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

De bloemetjes en de bijtjes? Koetjes en kalfjes? Vergeet het maar! Vanaf nu praten we enkel nog over planten en zombies. Misschien een vreemde combinatie maar wel eentje die heel succesvol, en bijzonder geestig en plezant is.

Tijd om van het grasveld een slagveld te maken! PopCap Vancouver lanceert vandaag Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition op Nintendo Switch. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition bevat alle personages en content uit de standaardeditie voor PlayStation, Xbox en PC, plus 12 prijzenkaarten en content van na de release, allemaal bereikbaar door offline of online te spelen.

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition is ook de eerste EA-titel die profiteert van de mogelijkheden van de Frostbite-engine op de Nintendo Switch, wat zorgt voor geweldige audio en fantastische visuals, die specifiek voor het platform zijn geoptimaliseerd. De Frostbite-engine is ook bijgewerkt om specifieke functies voor de Nintendo Switch te ondersteunen, zoals bewegingsbesturing en touchscreen-handelingen, waardoor een volledig naadloze ervaring ontstaat voor de tv-stijl, handheldstijl en tafelstijl.

In Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition kunnen we actievolle missies spelen, epische eindbazen verslaan, blinkende medailles verzamelen en fantastische outfits vrijspelen. Daarnaast hebben spelers toegang tot alle 23 volledig aanpasbare personages, inclusief een teamspel-klasse voor elke factie en alle cosmetische voorwerpen die zijn uitgebracht. Dit alles is direct in-game te ontgrendelen, zonder dat je ervoor met echt geld hoeft te betalen.

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition-spelers hebben vele mogelijkheden. Zo kunnen zij offline spelen, kabouterbommen opblazen, op roze slijm stuiteren met drie vrienden, maar ook in een 8-tegen-8-multiplayersessie deelnemen. Daarnaast kunnen zij bewegingsbesturing op de Nintendo Switch gebruiken om te richten en krijgen zij toegang tot veel verschillende instellingen om hun speelstijl mee aan te passen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d