fbpx

Survive the Fall wordt een interessante nieuwe post-apocalyptische strategy game

Ik ben absoluut fan van games met een post-apocalyptisch tintje en turn-based combat. Denk bijvoorbeeld aan Wasteland, Fallout, Endzone: A World Apart of Frostpunk om er paar mooie namen bij te halen. Het ziet er naar uit dat ook deze nieuwe Survive the Fall uit dat vaatje gaat tappen.

Angry Bulls Studio heeft een nieuw post-apocalyptisch tactisch strategiespel aangekondigd, genaamd Survive the Fall. In Survive the Fall kunnen we kostbare grondstoffen verzamelen, zodat we niet sterven van de honger of de koude. Daarbovenop kunnen we ook vuur, wapens, items craften en op dieren jagen.

De spelwereld bevat genoeg elementen om ons niet dood te vervelen. Denk hier aan een open spelwereld vol gevaren, avonturen en waardevolle artefacten om te ontdekken. De game zal ook een wereld vol geheimen hebben, evenals team- en resourcebeheer. Bovendien biedt het spel de mogelijkheid om onze eigen nederzetting te bouwen en te ontwikkelen.

Zou best wel eens een boeiende mix kunnen worden denken we dan. Onderstaande aankondigingstrailer ziet er toch niet slecht uit vind ik.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: