Texas Chainsaw Massacre wordt een sequel met Old Man Leatherface

Ik heb de originele Texas Chainsaw Massacre gezien, en ben huilend weggelopen, net als bij het bekijken van de originele Evil Dead in de cinema. Ik kan er absoluut niet tegen, mietje dat ik ben. Voor de fans van horrorfilms is de film echter een icoon, een classic en is Leatherface een legende. Wel we hebben goed nieuws voor de fans want zowel de film als Leatherface zelf keren binnenkort terug naar het grote scherm.

Fede Alvarez, die de fans kennen van Don’t Breathe en Evil Dead, kondigde vorig jaar aan dat The Texas Chainsaw Massacre terugkeert. En dan had hij het niet alleen op de nieuwe website voor de film zo blijkt.

In een gesprek met The Boo Crew Podcast bevestigde Alvarez dat de nieuwe film een vervolg is op de originele klassieker uit 1974 van Tobe Hooper. Alvarez liet ook weten dat de film zich jaren na de gebeurtenissen van The Texas Chain Saw Massacre afspeelt, mét Leatherface die nu een pak ouder is natuurlijk.

Alvarez liet in zijn gesprek met The Boo Crew ook weten dat de nieuwe film een ​​old school-aanpak heeft, waarbij de gore praktijken waar mogelijk worden uitgevoerd. Zij die de film gezien hebben weten waarschijnlijk wel wat hen te wachten staat…

Hij vertelt daarover het volgende: “Everything is classic, old school gags. A lot of the approach that we had with Evil Dead – never VFX, to do everything on camera. It’s a very old school approach to filmmaking. Vintage lenses… it’s very similar to the original film.

De fans hebben dus weer iets om naar uit te kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)