fbpx

Kortingen tot 70% op meer dan 500 games in de ‘Mega Maart Sale’ in de PlayStation Store

Nu we ons geld niet meer kunnen spenderen op café, restaurant of clubs, moeten we het geld elders laten rollen. En waar kan je dat als PlayStation-gamer beter dan doen in de online store van PlayStation?

Inderdaad dat dachten wij dus ook! PlayStation pakt uit met de zogenaamde Mega Maart Sale, waar je kortingen tot maar liefst 70 procent kan scoren op meer dan 500 games.

Denk hier bijvoorbeeld aan Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Immortals: Fenyx Rising, Assassin’s Creed Odyssey, Dying Light (speel die nu toch eens), Shadow of the Colossus (een klassieker), Control (echt wel de moeite), Vampyr en nog een pak andere games die zeker een plekje verdienen in je collectie.

Nu zouden we hier al die games kunnen opsommen maar geef toe, het is toch veel leuker om zelf naar de PlayStation Store te trekken en lekker te neuzen door al die titels? Toch?

De koopjes duren tot en met 31 maart, je hebt dus nog even de tijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: