fbpx

Beenharde launch trailer DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two

Vanaf morgen is DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two beschikbaar en de fans weten wat dat betekent. Bikkelharde en meedogenloze actie in een al even meedogenloos universum boordevol demonen. Een mens zou er zowaar honger van krijgen, honger naar demonenbloed natuurlijk…

Je hebt de goden verloochend en een oeroud kwaad wakker gemaakt. Verzamel nu de verspreide Sentinel-legers, beleger het laatste bastion van de hel, breek door de muren van het fort en neem het op tegen de Heer van het Duister zelf. De ziel van het universum staat op het spel.

Nieuwe werelden

Neem het op tegen helse legers op nooit eerder vertoonde locaties. Baan je een weg door de ruïnes van oude Sentinel-nederzettingen, de kosmische wonderen van de World Spear en een verwoeste en overwoekerde stad op aarde die een mysterieuze poort verbergt. Je eindigt bij het laatste bastion van de Dark Lord, beschermd door torenhoge muren en aangedreven door geavanceerde technologie.

Nieuwe uitdagingen

Bereid je voor om te vechten tegen dodelijke nieuwe variaties van demonen, waaronder de krachtige nieuwe Armored Baron, de stoere Stone Imp, de giftige Cursed Prowler en de nieuwe Screecher-zombie die demonen in de buurt versterkt wanneer ze worden gedood.

The Ancient Gods – Part Two is beschikbaar als onderdeel van de DOOM Eternal Deluxe Edition of als onderdeel van de Year One Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: