fbpx

PlayStation Japan pakt uit met vreemde PS5 line-up video boordevol games

Rare jongens die Japanners… en dat zeg ik met alle respect natuurlijk. PlayStation Japan pakt naar aanloop van een livestream event, genaamd “Play! Play! Play!”, dat doorgaat op 21 maart uit met een 5 minuten durende showcase boordevol games die ons moeten goesting doen krijgen in dit event.

En de games die we te zien krijgen, waarbij de ene al meer aandacht krijgt als de andere, zijn niet de minste. Zo krijgen we onder andere footage te zien van Returnal, Deathloop, Guilty Gear Strive, Scarlet Nexus, Final Fantasy XIV, Final Fantasy 7 Remake Intergrade, Resident Evil Village, Balan Wonderland,…

Let ook even op de manier waarop de video in mekaar zit. De presentatie begint met iemand die een diavoorstelling van aankomende titels samenstelt, waar Final Fantasy 14 wordt toegevoegd, voordat beelden van Final Fantasy 7 Remake Intergrade worden getoond.

En dan gebeurt er iets vreemds. De persoon die de diavoorstelling samenstelt ontvangt een e-mail met de markering “Untitled” met daarin een verdacht uitziend videobestand met beelden van Resident Evil Village.

Vanaf dan komt alles in een stroomversnelling terwijl verschillende sprekers beelden delen met de hoofdrolspeler van dit kleine verhaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d