fbpx

Jouw verhaal staat centraal in gloednieuwe trailer voor PlayStation 5-exclusive Returnal

Returnal

Hoe meer we te zien krijgen van Returnal hoe meer zin we in deze titel krijgen. Iets wat ook na het bekijken van deze nieuwe trailer weer het geval is. Deze keer staat het verhaal centraal, en dat gaat als volgt…

Zoals we te zien krijgen in de trailer, ontdekt Selene ook haar eigen scout-lijken in Atropos. Deze lijken kunnen projecties bevatten van de dood van andere spelers (online), of Scout Audio Logs die zijn achtergelaten door andere versies van Selene, waarvan ze zich de opname niet kan herinneren.

De projecties laten de sterfgevallen van andere spelers zien in Returnal, waarna je kunt besluiten om met de info uit de overblijfselen op zoek te gaan naar items of wraak te nemen voor hun dood, waardoor je wederom nieuwe gebeurtenissen zal activeren.

De verhalende content uit audiologboeken bestaat uit vooraf geschreven verhalen, terwijl de projecties allemaal zijn gemaakt door de dood van andere spelers en te vinden zijn in alle omgevingen in Returnal.

Het hoofdverhaal zelf, dat gaat dan weer als volgt: Na een noodlanding op deze continu van vorm veranderende wereld, moet Selene op zoek naar een manier om te ontsnappen. Dit in het dorre landschap van een oude beschaving. Ze is geïsoleerd en vecht met alles wat ze in huis heeft om te overleven. Keer op keer wordt ze verslagen, gedwongen om haar reis te hervatten elke keer als ze sterft.

Zei ik al dat dit verhaal me deed denken aan de film Edge of Tomorrow met Tom Cruise in de hoofdrol?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: