fbpx

The Crew 2 Season 2 Episode 1: The Agency nu gratis beschikbaar

The Agency, de eerste episode van seizoen 2 van The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert een nieuwe gamemodus, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. In deze nieuwe episode is Motorflix, een welgekende televisieproducent, bezig aan een nieuwe televisieserie. Spelers kruipen in de huid van een geheim agent en moeten hun aartsvijand The Shadow weerhouden van zijn kwaadaardige plannen.

Ook introduceert de eerste episode de nieuwe gamemodus Stunt, waarin spelers binnen de tijd een bepaalde plek moeten bereiken terwijl ze zoveel mogelijk stunts uitvoeren om hun score te maximaliseren. Daarbovenop brengt deze update nieuwe LIVE Summits én voor de eerste keer cabriolets naar de game, waaronder de Porsche 911 Speedster en de BMW Z4 M40i.

Tot slot introduceert The Agency een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen zoals de Jaguar F-Type SVR Coupe Professional Edition 2017 of  de Jaguar E-Type Series 1 Roadster 1961.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: