fbpx

Je kunt nu gratis rondlopen als Altaïr in Assassin’s Creed Valhalla

Gisteren kreeg Assassin’s Creed Valhalla er weer een flinke update boordevol content bij. En vandaag komt daar nog een leuke extra bij voor de fans, en zeker voor de fans van de originele Assassin’s Creed.

De Assassin-kledij van de originele hoofdrolspeler van de serie, namelijk Altaïr, maakt deel uit van een nieuw gratis pakket dat werd uitgebracht na de grote Valhalla-update van gisteren. Ook inbegrepen in het “Godly Pack” zijn alle cosmetische items van Valhalla’s voorbije Yuletide-evenement en 300 Opals premium valuta. Met deze valuta kan je in Ravensthorpe, in Reda’s winkeltje, coole stuff gaan kopen.

Get the Godly Reward for free” lezen we in hoofdmenu van Valhalla. “We hebben een speciaal geschenk gemaakt met gratis items, cosmetica en opalen om je te bedanken voor je toewijding en steun gedurende al die jaren. Klik op dit nieuws om toegang te krijgen tot de goddelijke beloning en deze in te wisselen.

Wat mij betreft, zeker als grote Assassin’s Creed-fan, een absolute must have want bij de release van het originele Assassin’s Creed was ik meteen verkocht. Het spel had misschien zijn gebreken, maar het was de start van een mooie saga die ik nog altijd met veel plezier (uit)speel.

Misschien tijd voor een remake van de eerste game? (Guilty pleasure…)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: