fbpx

EA Play vanaf morgen beschikbaar op Xbox Game Pass voor PC

De Xbox Game Pass abonnees onder jullie kunnen al een tijdje genieten van games van Electronic Arts door de samenwerking met Xbox. PC-gamers moesten daarom al enige tijd langs de zijlijn toekijken. Tot morgen, want dan mogen zij ook meespelen!

Vanaf morgen, donderdag 18 maart, om 23:00 uur, kunnen abonnees van Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Game Pass voor PC meeproeven van al het lekkers dat EA Play op Windows 10 te bieden heeft.

Zo staan er meer dan 60 van EA’s grootste en beste PC-games klaar om gespeeld te worden. Denk daarbij aan het fantastische Star Wars Jedi: Fallen Order, Titanfall 2 en games uit populaire franchises zoals Battlefield, De Sims en Command & Conquer.

FIFA 21 zit nog niet in de service, maar deze game kan je gratis 10 uur uitproberen waarna je hem met een korting kan aanschaffen.

In onderstaande video geeft Xbox meer info over hoe je snel aan de slag kan met deze EA-games. Voor meer info over de Xbox Game Pass abonnementen kan je terecht op de officiële website van Xbox.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: