fbpx

Sony trekt de stekker uit PlayStation Communities

PlayStation

Nog nooit van PlayStation Communities gehoord? Goed, dan ben ik alvast niet de enige. Communities is naar verluidt een alternatief forum op het PlayStation Network waar je samen met community-leden kon keuvelen over je favoriete games en onderwerpen. Degenen die gebruik maakten van de service beginnen alvast maar beter te zoeken naar een alternatief, want de service verdwijnt binnenkort.

Meer bepaald trekt Sony de stekker uit PlayStation Communities vanaf 1 april. Het feit dat de service niet op de PlayStation 5 verscheen en enkel op de PlayStation 4 beschikbaar bleef, beloofde alvast niet veel goeds. Ik ga in ieder geval niet minder goed slapen nu de service verdwijnt, daar ik er eigenlijk nog nooit van gehoord had. Gebruikten jullie de service? Welke services gebruiken jullie om in touch te blijven met medespelers? Of was jij één van de weinigen die PlayStation Communities gebruikte? Laat het ons in de comments weten.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: