Emma Stone schittert in nieuwe trailer van Cruella

Iedereen kent ongetwijfeld Cruella de Vil, de grote slechterik uit de Disney-klassieker 101 Dalmatiërs. In tegenstelling tot de vele andere live-action remakes, is Cruella een echte origin story.

Emma Stone kruipt in de huid van de zwart/wit harige slechterik en doet dat op basis van deze en vorige trailer op indrukwekkende wijze. De film blijkt allesbehalve liefelijk te worden en dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik wil niet overdrijven of op de zaken voorop lopen, maar van de trailer kreeg ik alvast wat Joker-vibes.

Cruella moet op 28 mei verschijnen al is het op dit moment nog niet duidelijk waar. De kans bestaat namelijk dat de film tegelijkertijd in de bioscoop als op de streamingdienst Disney+ verschijnt. Of er in dat laatste geval net zoals bij Raya and the Last Dragon en Mulan een VIP-toegang betaald moet worden, is ook nog niet duidelijk.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.