fbpx

De tweede uitbreiding van Immortals Fenyx Rising verschijnt op 25 maart

Ik heb al uren plezier beleeft aan de Ubisoft-game Immortals Fenyx Rising. En als je de game al hebt uitgespeeld, heb ik goed nieuws voor jou. Want over een tweetal weken verschijnt de tweede uitbreiding.

Deze gaat Myths of the Eastern Realm heten en zal uiteraard beschikbaar zijn op alle platformen waar Immortals Fenyx Rising op te spelen is. De eerste uitbreiding, A New God, verscheen enkele weken geleden en je kan ons oordeel over deze uitbreiding hier nalezen.

Deze tweede uitbreiding is overigens niet gebaseerd op Griekse mythologie, maar op Chinese. Hiermee word een nieuw hoofdpersonage geintroduceerd: Ku. Op dit moment is er al een eerste quest te spelen die je een voorsmaakje geeft op deze nieuwe uitbreiding. Deze is te vinden in het zuidelijke deel van Valley of Eternal Spring en heeft de naam We Are Not Alone meegekregen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d