fbpx

Check 17 minuten gameplay van Rust Console Edition

Fans van het multiplayer survivalgenre die uitkijken naar de release van de consoleversie van oudgediende Rust, die moeten nog heel even geduld uitoefenen. Binnenkort verschijnt Rust namelijk op consoles en hoe dat er allemaal gaat uitzien, dat zie je in deze 17 minuten durende gameplay video.

Rust is een multiplayer survival game waar spelers gedropt worden in een wereld waar ze, beginnend met enkel een steen en fakkel, trachten te overleven door grondstoffen te verzamelen en wapens te vervaardigen.

In het begin kreeg de game best wat kritiek te verduren, maar de laatste jaren is het bezig aan een heuse opmars en blijft het maar lovende kritieken binnenrijven. Dit late succes is onder meer te danken aan de stijgende interesse van bekende Twitch streamers, waaronder Pokimane.

Deze lente, we weten nog niet exact wanneer, kan je dus solo of met je vrienden op overlevingsweekend trekken…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: