fbpx

The Outer Worlds DLC Murder on Eridanos verschijnt 17 maart op PS4, Xbox One en pc

Fans van Obsidians niet onaardige actie-RPG The Outer Worlds die zin hebben in meer hebben weer iets om naar uit te kijken. Volgende week verschijnt namelijk de nieuwe DLC die als titel Murder on Eridanos meekrijgt.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos, meteen ook de tweede verhaallijn in de reeks, neemt ons mee naar (drie keer raden) Eridanos waar we het grootste moordmysterie ooit in de Halcyon-kolonie moeten oplossen.

Best vervelend want iedereen is een verdachte in deze bizarre moord. Daarbovenop moet je deze moord zien op te lossen voor de gloednieuwe Spectrum Brown Vodka wordt uitgebracht.

Reis samen met je metgezellen over de drijvende eilanden van Eridanos en verzamel aanwijzingen met behulp van de Discrepancy Amplifier, een nieuwe gadget dat onzichtbare hints oplicht.

Er is duidelijk meer aan de hand dan je zou durven vermoeden, en het is aan jou en je crew om de zaak op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: