fbpx

Vanaf vandaag kan je aan de slag als G.I. Joe of Team Cobra in World of Tanks

Hoeven we G.I. Joe en Team Cobra, laat staan World of Tanks, nog voor te stellen? We dachten het niet! Iedereen is toch, dat durven we te hopen, bekend met beide franchises. Het beste nieuws is nu dat er vanaf vandaag een kruisbestuiving is en dat je dus een kant zal moeten kiezen in Wargamings populaire free-to-play MMO.

G.I. Joei en de troepen van Cobra banen zich dus een weg naar het World of Tanks-universum om de strijd aan te gaan. Vanaf vandaag kunnen tankbestuurders twee extra speciale 3D-modellen in handen krijgen voor hun tanks, namelijk de TS-5 (G.I. JOE-team) en voor het eerste prototype van de T-54 (Cobra). Naast deze unieke 3D-stijlen krijgen spelers ook legendarische emblemen met de G.I. JOE M.O.B.A.T. en de Cobra H.I.S.S.

Maar er is meer. Er zijn bovendien een heleboel speciale missies die je kan uitvoeren om unieke emblemen en inscripties te verdienen, evenals persoonlijke reserves. Vecht je voor team G.I. Joe, dan kan je het G.I. Joe-logo scoren, ben je fan van Cobra, dan kan je het Cobra-logo.

Deze speciale samenwerking, en dus ook de missies, loopt vanaf vandaag 12 maart tot en met 26 maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d