fbpx

Terug naar de jaren ’90 met Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles TMNT Shredders Revenge

Toen ik nog jong en onbezonnen was in de jaren ’90, was ik een ontzettend grote fan van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Nog steeds krijg ik spontaan een lach om mijn gezicht als ik de begintune van die tekenfilms hoor.

Datzelfde gevoel kreeg ik toen ik de aankondigingstrailer voorbij zag komen van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Niet alleen omdat de begeleidende song ingezongen wordt door Faith no More-zanger Mike Patton, maar omdat de trailer de tijdsgeest van games en tekenfilms uit de jaren ’90 zo goed weet te vatten.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge moet een klassieke brawler worden en wordt door ontwikkelaars DotEmu en Tribute Games gezien als de spirituele opvolger van Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time. Een game die verscheen in 1991 en te spelen was op de Super Nintendo én in arcadehallen.

Wanneer en op welke consoles deze Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge uitkomt, is jammer genoeg nog niet bekend.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer en blijf zeker lang genoeg zitten om de heerlijk chaotische brawlergameplay te zien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d