fbpx

Maak kennis met de Hunter-klasse in nieuwe Hood: Outlaws & Legends gameplay trailer

Na de Ranger-klasse vorige week is het in een nieuwe gameplay trailer voor de multiplayer PvPvE heist-game Hood: Outlaws & Legends, ontwikkeld door Sumo Digital, de beurt aan de Hunter om zich in de kijker te spelen bij de fans.

De Hunter laat zich omschrijven als een stealthy, ongrijpbaar en mysterieus personage dat ervoor kiest om bliksemsnel op te duiken, haar tegenstander uit te schakelen en weer te verdwijnen.

Hiervoor beschikt de klasse over de mogelijkheid om zich onzichtbaar te maken en rookgranaten. Haar belangrijkste wapen is een aangepaste kruisboog op de arm, die tot drie pijlen tegelijk kan laden waardoor ze dodelijk effectief is op korte en middellange afstand.

Het ultieme vermogen van de Hunter is de Shroud (lijkwade) die haar bedekt met een bijna onzichtbare glans en haar volledig onzichtbaar maakt voor bewakers. Dit geeft haar unieke voordelen bij infiltratie, waardoor ze gemakkelijk de vault kan bereiken of de vijandelijke achterhoede efficiënt kan uitschakelen.

Dankzij haar rookgranaten kan de Hunter worden gebruikt om te voorkomen dat vijanden teamgenoten taggen of om line of sights af ​​te dekken voor een tactisch voordeel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: