fbpx

Little Nightmares II al meer dan één miljoen keer over de toonbank

Sinds zijn lancering op 11 februari is Little Nightmares II meer dan één miljoen over de toonbank gegaan. Hierdoor is het de snelst verkopende game van Bandai Namco ooit.

Ik was zelf ook enorm onder de indruk van Little Nightmares II en gaf de game een meer dan verdiende 8 in onze review omdat de game zonder verpinken verplichte kost is voor wie houdt van games met een duistere sfeer en uitdagende platform- en puzzelelementen.

“We zijn erg trots op het succes van Little Nightmares en zijn erg dankbaar voor de manier waarop fans het universum hebben omarmd door middel van de games en de strips, en hun geest aan het werk hebben gezet om de wildste theorieën over Little Nightmares te vinden”, aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Content en Digital bij Bandai Namco Entertainment Europe. “Dit zijn twee belangrijke mijlpalen voor een franchise die we hebben gekoesterd en gegroeid binnen Bandai Namco Entertainment Europe en die niet mogelijk zouden zijn zonder de geweldige steun van de Little Nightmares-community. We kunnen niet wachten om met je te delen wat de toekomst biedt in het universum van Little Nightmares”

Little Nightmares II, ontwikkeld door Tarsier Studios, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en PC. Later dit jaar komt de game ook nog naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Heb je de game al in huis? Dan kan je gelukkig ook gratis upgraden naar de next-gen versie!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: