fbpx

Snelle launch trailer voor Monster Energy Supercross 4

Recent serveerden we jullie onze review van Milestones Monster Energy Supercross 4 en om de officiële launch in de kijker te plaatsen, voegen we daar vandaag nog de launch trailer aan toe.

Onze conclusie luidde alvast als volgt: Supercross 4 brengt mooie verbeteringen ten opzichte van het derde deel maar vindt zichzelf ook niet opnieuw uit. De sterke basis is nog steeds aanwezig bij het meer bombastische broertje van MXGP.

Helaas leert het met een vreemd collision systeem en kartonnen graphics naast het parcours ook de slechte dingen van broerlief. On track verloopt alles meer dan soepel. Al ben je er snel door, voor fans is dit een knap geheel. Heb je Supercross 3, dan is dit een mooie upgrade. Heb je MXGP20, dan is dit zeer dure DLC.

Aan jou dus om te beslissen of je voor de upgrade gaat of de (veel te) dure DLC. Misschien kan de launch trailer je raad brengen…

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC/STEAM en Google Stadia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: