fbpx

Capcom waarschuwt voor valse invites voor early access Resident Evil Village

Binnen een paar maanden ligt Resident Evil Village in de rekken en heel wat mensen willen die game natuurlijk graag vroeger spelen als ze de kans krijgen. Een aantal oplichters wil daar graag gebruik van maken, en daar wil Capcom ons (en jullie) graag voor waarschuwen. We ontvingen daarover onderstaand persbericht.

We sturen dit bericht omdat we ervan op de hoogte zijn dat er momenteel e-mails circuleren die doen alsof ze uitnodigingen zijn voor de early access van Resident Evil Village. Het afzenderadres wordt weergegeven als “no-reply (at) capcom (dot) com“.

We willen erop wijzen dat deze berichten NIET van Capcom afkomstig zijn en phishing-pogingen lijken te zijn door een niet-geautoriseerde derde partij. Als je een dergelijk bericht hebt ontvangen, download dan GEEN bestanden of beantwoord GEEN antwoord, en verwijder het bericht onmiddellijk.

Hoe graag je dus ook met Lady Dimitrescu en haar lange benen aan de slag wil, een gewaarschuwd man…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: