WRC 9 scheurt vandaag naar de Nintendo Switch

Eind vorig jaar konden de liefhebbers van het realistische rally rijden hun hart ophalen met het steengoede WRC 9. Ondertussen is er voor de next-gen consoles een update verschenen en vanaf vandaag kan je nu ook op de Nintendo Switch je rallyhart plezieren.

WRC 9 voor de Nintendo Switch bevat alle content die momenteel ook beschikbaar is in de versies voor de andere consoles. Denk daarbij aan 110 rally stages verdeeld over 14 verschillende omgevingen. Ook de uitgebreide Career-mode en het uiterst realistische rijgedrag zijn aanwezig.
 
WRC 9 is vanaf vandaag beschikbaar in de eShop van de Nintendo Switch. Je kan er trouwens de komende twee weken de game aanschaffen voor €39,99 in plaats van de gebruikelijke €49,99! Een fysieke versie van WRC 9 verschijnt op een later moment.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.