fbpx

Wonder Woman 1984 is vanaf 7 april beschikbaar op VOD, 4K UHD, Blu-ray en DVD

Wonder Woman

Uiteraard zijn we allemaal, of toch velen onder ons, fans van series en films. Zeker wanneer er superhelden aan te pas komen, of er een link is met videogames.

Iets wat in het geval van Wonder Woman 1984 zeker het geval is. De fans van Gal Gadot, Wonder Woman dus, hebben alvast iets om naar uit te kijken.

Na het succes van de Wonder Woman-film uit 2017 kunnen we binnenkort thuis in onze luie zetel of, waarom niet, lekker chillax in ons bed, ook genieten van de opvolger, Wonder Woman 1984. Diana Prince, Wonder Woman voor de vrienden, keert terug naar de jaren ’80 waar ze wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke Cheetah en de geflopte zakenman Max Lord.

Wonder Woman 1984 is vanaf 7 april beschikbaar via VOD Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV, en natuurlijk ook op Steelbook 4K UHD & 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: