fbpx

Eerste seizoen Star Trek: Picard is vanaf 19 maart beschikbaar op Blu-ray en DVD

Zelf ben ik een enorme Star Wars-fan, en verslind ik alles wat met Star Wars te maken heeft. Om de een of andere reden heeft het Star Trek-universum me minder kunnen boeien. Maar dat laten de Trekkies natuurlijk niet aan hun hart komen, hoe meer Star Trek hoe beter zeggen zij.

Trekkies nemen binnenkort een sprong in de tijd met de release van het eerste seizoen van Star Trek: Picard en trekken samen met kapitein Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) en de mysterieuze jonge vrouw Dahj (Isa Briones) op onderzoek uit om een reeks geheimzinnige zaken op te lossen.

In Star Trek: Picard neemt een nieuwe crew, met hulp van een paar oude bekenden, het op tegen een legioen aan gevaarlijke vijanden. Veertien jaar nadat kapitein Jean-Luc Picard met pensioen ging bij Starfleet, is Patrick Stewart terug om zijn werkzaamheden te hervatten. Na de vernietiging van de planeet Romulus zien wij hoe Picard op onderzoek uitgaat om een reeks mysterieuze gebeurtenissen uit zijn verleden op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: