fbpx

Eerste gameplaybeelden van MotoGP 21 tonen de nieuwe Long Lap Penalty

Liefhebbers van ronkende motoren en verbrand rubber, mogen zich over een dikke maand weer in de handen wrijven. Want Milestone brengt dan de nieuwste game uit van de MotoGP-serie. Vandaag mogen we jullie de eerste gameplaybeelden voorschotelen.

Het spreekt voor zich dat MotoGP 21 heel wat nieuwigheden zal introduceren. Een eerste vernieuwing die vandaag werd bekend gemaakt is de introductie van de Long Lap Penalty.

Deze straf krijg je van de stewards wanneer een een kleine fout maakt op het circuit. Je moet dan een korte omweg maken buiten het circuit, wat resulteert in wat tijdsverlies. In de onderstaande video krijg je meteen een beeld van hoe deze straf praktisch in zijn werk gaat.

We mogen binnenkort nog aankondigingen verwachten van nieuwigheden, maar voorlopig worden we al zoet gehouden met deze flitsende trailer.

MotoGP 21 is vanaf 22 april 2021 verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC (via Steam en de Epic Games Store).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: