fbpx

Vette geanimeerde trailer geeft meer info over het achtergrondverhaal van Outriders

Nog iets minder dan drie weken en dan verschijnt de nieuwste shooter uit de stal van People Can Fly: Outriders.

Om het wachten wat draaglijker te maken heeft uitgever Square Enix een nieuwe trailer uitgebracht. In deze geanimeerde trailer krijgen we meer achtergrondinfo over deze RPG-shooter.

People Can Fly zijn zeker geen onbekenden in de gameswereld. Zo waren ze onder andere verantwoordelijk voor Gears of War: Judgment. Ze worden voor de ontwikkeling van Outriders bijgestaan door Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

Je kan trouwens nog altijd de demo van Outriders uitproberen. Deze kan je spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series  X|S en PC (via Steam en GeForce NOW). De volledige game ligt vanaf 1 april in de fysieke en digitale winkelrekken. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d