fbpx

20 Bethesda-games vanaf morgen beschikbaar op Xbox Game Pass

Eerder deze week liet Microsoft weten dat de acquisitie van Bethesda zo goed als rond is. Vanaf morgen wordt de daad bij het woord gevoerd, want dit weekend kunnen we aan de slag met 20 nieuwe Bethesda-titels op de Xbox Game Pass.

Het slechte weer dit weekend kan je dus als een godsgeschenk beschouwen. Met kleppers zoals Doom 3, The Elder Scrolls V en Fallout: New Vegas zul je ongetwijfeld de handen vol hebben. Enkele van onderstaande games zullen zelf profiteren van de fameuze FPS Boost op de Xbox Series X / S. Hieronder alvast de volledige games die vanaf morgen beschikbaar zullen zijn voor Xbox Game Pass-bezitters!

 • Dishonored Definitive Edition (Console, PC, Cloud)
 • Dishonored 2 (Console, PC, Cloud)
 • Doom (1993) (Console, PC, Cloud)
 • Doom II (Console, PC, Cloud)
 • Doom 3 (Console, PC, Cloud)
 • Doom 64 (Console, PC, Cloud)
 • Doom Eternal (Console, PC, Cloud)
 • The Elder Scrolls III: Morrowind (Console, PC)
 • The Elder Scrolls IV: Oblivion (Console, PC)
 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Console, PC, Cloud)
 • The Elder Scrolls Online (Cloud, Console)
 • The Evil Within (Console, PC, Cloud)
 • Fallout 4 (Console, PC, Cloud)
 • Fallout 76 (Console, PC, Cloud)
 • Fallout: New Vegas (Console)
 • Prey (Console, PC, Cloud)
 • Rage 2 (Console, PC, Cloud)
 • Wolfenstein: The New Order (Console, PC, Cloud)
 • Wolfenstein: The Old Blood (Console, PC, Cloud)
 • Wolfenstein: Youngblood (Console, PC, Cloud)

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d