fbpx

Red Dead Online-spelers kunnen deze week rekenen op een pak extra’s

Het is geen verrassing voor de fans van Red Dead Online, en ook GTA Online, dat ze elke week op een nieuwe content en extra’s kunnen rekenen. Iets wat deze week niet anders is, al moeten ze zich wel even reppen.

Nu The Outlaw Pass nr. 4 zijn laatste zeven dagen nadert, kunnen Red Dead Online-spelers deze week op een heleboel extra content rekenen waaronder een gratis Ability Card en beloningen en boosts voor huidige Outlaw Pass-bezitters en Bounty Hunters. Ideaal om nog even stevig door te trekken om je rank te verbeteren.

Wat mag je zoal verwachten deze week?  

  • Geschenken voor bezitters van Outlaw Pass nr. 4: een gratis Treasure Map en 5.000 Club XP voor het spelen ergens deze week
  • Een gratis Ability Card voor alle spelers die deze week inloggen
  • Geschenken voor Bounty Hunters: 2000 rol-XP en een aanbieding van 30% korting op een Established of Distinguished Bounty Hunter Item voor het spelen ergens deze week
  • Dubbele rol XP bij alle Bounties, plus dubbel Ability Card XP bij alle Legendary Bounties en alle 39 Infamous Bounties
  • Een extra Bounty Hunting Bonus van 25 Poison Throwing Knives en 100x Express Rifle Ammo voor het inleveren van een Legendary Bounty
  • Een aanbieding van 30% korting op de Bounty Hunter Wagon voor spelers die de A New Source of Employment Mission Outrider hebben voltooid
  • Nieuwe kortingen: 40% korting op alle Rifles, plus 30% korting op alle Bounty Hunter-wapenvarianten, Off-Hand Holsters, Reinforced Lassos, Ability Cards en v Ability Card Upgrades
  • Lopende Prime Gaming-voordelen: spelers die verbinding maken met Prime Gaming ontvangen Rewards voor een gratis Bounty Hunter License, een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery, plus 200 Shotgun Slugs, 5.000 Club XP en een aanbieding van 50% korting op de Repeating Shotgun

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: