fbpx

For Honor Year 5 Season 1 start 11 maart

Ubisofts hak- en steekspel For Honor is nog altijd alive en kicking. Hoog tijd dus om ook dit jaar weer een nieuw jaar vol activiteiten op te starten waarin we naar hartenlust de beenhouwer kunnen uithangen met grote zwaarden, speren en bijlen.

Asunder, want zo gaat dit eerste seizoen van het vijfde jaar van For Honor door het leven, is vanaf 11 maart gratis beschikbaar. Ook brengt de nieuwe update een tijdelijk in-game event met zich mee, genaamd de Horkos Masquerade.

In de Horkos Masquerade, het tijdelijke in-game event dat op 11 maart van start gaat, moeten spelers zichzelf bewijzen aan de Orde van Horkos via een nieuwe 4v4-gamemodus: Carousel of Horkos. Ook introduceert het event een gratis Event Pass waarmee spelers tal van beloningen verdienen.

Asunder brengt bovendien tal van nieuwigheden met zich mee, waaronder een update voor Warden, nieuwe pantservarianten & wapens en meer in-game events. Ook introduceert dit seizoen een nieuwe Battle Pass waarin cosmetische beloningen vrij te spelen zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: