fbpx

Spectaculaire Monster Jam Steel Titans 2 launch trailer

Ik heb ooit een keer de mogelijkheid gehad om een Monster Jam-spektakel bij te wonen in het Antwerpse sportpaleis en amai mijn oren, wat was dat een luidruchtig spektakel. Het was echt cool om trucks als Grave Digger en Maximum Destruction aan het werk te zien.

Ook de televisieshows rond die brullende monsters gaan er bij mij in als zoete koek. En dankzij de games kunnen we het allemaal zelf een beetje ervaren hoe het voelt om achter het stuur van zo’n truck te zitten.

Monster Jam Steel Titans 2 bevat een uitgebreid aanbod aan monster trucks, waaronder Megalodon, Sparkle Smash, Higher Education, Avenger en Backwards Bob.

Dit alles in vijf nieuwe werelden om te verkennen, geüpdatete physics en online multiplayer modi waarin je samen met vijf vrienden aan de slag kan.

Qua spelmodi kan je onder andere rekenen op head-to-head stadium races, freestyle competities en  waypoint challenges.

Vanaf vandaag kunnen de fans van het genre aan de slag met Monster Jam Steel Titans 2 op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC en Stadia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: