fbpx

Pro Compact-controller voor Xbox beschikbaar vanaf 15 maart

Xbox Series X|S Console

Om optimaal te genieten van je games heb je natuurlijk een goede controller nodig, ongeacht het platform waarop je speelt. Xbox- en pc-gamers hebben er alvast een controller bij om naar uit te kijken binnenkort.

Nacon kondigt aan dat hun Pro Compact-controller, speciaal ontworpen voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc vanaf 15 maart verkrijgbaar is. Deze aanpasbare, van een kabel voorziene controller is het eerste accessoire uit Nacons nieuwe lijn van Designed for Xbox-accessoires.

Onderstaande informatie komt uit het persbericht

In de Standard Mode heeft de Pro Compact de traditionele functies, zoals die van de nieuwe Xbox Wireless Controller, terwijl spelers met hun eigen settings kunnen spelen in de Advanced Mode. Met de Pro Compact-app, die vanuit de Microsoft Store is te downloaden voor Xbox-consoles en Windows 10 pc’s, kunnen spelers de button mapping instellen en de gevoeligheid van elke stick en trigger aanpassen via diverse preset-profielen.

Aanvullende instellingen maken het mogelijk de stick-posities om te draaien, te kiezen tussen een D-pad met 4 of 8 richtingen, en de vibratiemotors uit te schakelen. Spelers kunnen de Pro Compact eenvoudig en rechtstreeks vanaf hun Xbox Series X|S, Xbox One of Windows 10-pc aanpassen aan hun speelstijl.

De Pro Compact Controller tilt de game-ervaring op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc naar een nog hoger niveau door als eerste controller toegang te bieden tot Dolby Atmos For Headphones. Dolby Atmos audio-technologie biedt gamers een competitief voordeel doordat ze de kleinste geluidsdetails en de positie ervan in hun omgeving kunnen opmerken voor nog meer realisme.

Dankzij de innovatieve geluidsverwerking via de controller biedt de Pro Compact totale onderdompeling in drie dimensies met elke stereohoofdtelefoon die is aangesloten op de 3,5 mm-opening.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d