fbpx

Ontvang je gratis Friend’s Pass en Curator’s Cut voor Little Hope

The Dark Pictures Anthology: Little Hope was na Man of Medan de tweede aangename kennismaking met deze bij momenten toch wel pittige horrorserie. Heb je de game zelf niet kunnen spelen om de een of andere reden, dan hebben wij hier misschien alsnog een oplossing voor jou.

Vanaf vandaag krijgen alle gamers die The Dark Pictures Anthology: Little Hope in huis hebben toegang tot een gratis Friend’s Pass, waarmee spelers een volledige playthrough van de game kunnen ervaren via Multiplayer Shared Story-modus met een vriend die de game niet bezit.

Samen met deze Friend’s Pass vindt de Curator’s Cut zijn weg naar iedereen, waardoor spelers een nieuw perspectief krijgen met nieuwe en exclusieve scènes na hun eerste playthrough. Naast deze in-game content hebben spelers vanaf nu ook toegang tot de soundtrack van de game op alle grote streamingplatforms.

Little Hope is het tweede deel van The Dark Pictures Anthology, een serie stand-alone, filmische horrorspellen, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elke game bevat een gloednieuw verhaal, een setting en een cast van personages.

De derde game, House of Ashes, komt later dit jaar uit en zal spelers onderdompelen in duisternis onder het Zagros-gebergte. Iets ouds en onaards ontwaakt … met een nieuwe prooi om op te jagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d