fbpx

WINNAARS actie-RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Deze week beloven de weersvoorspellers ons schitterend weer, met warme temperaturen en een stralend zonnetje. Weersomstandigheden waar vampieren en weerwolven niets aan hebben. Zij komen liever buiten op een donkere en mistige nacht, en als het even kan bij volle maan.

UPDATE: de wedstrijd is afgelopen en de winnaars hun game gaat deze week de post op. Die winnaars zijn Bart uit Hoboken en Manuel uit Geluwe. Vanwege GDPR zetten we hun familienaam er niet bij.

Hoog tijd dus om die wezens van de nacht een hart onder de riem te steken, onze ramen en deuren op slot te doen en de gordijnen of rolluiken af te laten. Weg met de zon, lang leve de duisternis zodat we ongestoord en zonder die vervelende weerkaatsing van de zon op onze schermen kunnen gamen.

Deze week maak je kans op een van de exemplaren van de actie-RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood op PS4. Ideaal voor gamers die iets hebben met harige monsters, met veel te lange tanden en klauwen, en een voorliefde voor mensenbloed.

Wedstrijdvraag: Welke score kreeg Werewolf: The Apocalypse – Earthblood op Pragalicious.com?

Hoe meedoen: stuur het antwoord op de vraag, met vermelding van WEERWOLF in de hoofding, en je volledige adresgegevens naar wedstrijd@pragalicious.com en vertel er ook even bij hoeveel mensen het juiste antwoord zullen gemaild hebben tegen maandag 1 maart om 11u00.

Denk er ook even aan ons te volgen op Facebook, Instagram, TikTok of YouTube.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “WINNAARS actie-RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: