fbpx

Netflix pakt uit met een eerste trailer voor superheldenserie Jupiter’s Legacy

Met de komst van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime en nog een pak anderen, worden we om de oren geslagen met series.

Gelukkig voor ons gamers en serieliefhebbers zijn er daar een pak bij die wel een of meerdere links hebben met games, wat van onze hobby en passie nog meer een totaalervaring maakt. Binnenkort komt er bij Netflix nog eentje bij, namelijk Jupiter’s Legacy.

Centraal staat een superheldenfamilie en de wereld die ze nu achter zich laten. Klinkt misschien saai? Maar de manier waarop comicmaker Mark Millar het verhaal uit de doeken doet is veel cooler, namelijk “Wat als ‘s werelds coolste man, denk aan Superman, zou trouwen met de coolste vrouw van de wereld, zoals Wonder Woman, en ze verschrikkelijke kinderen zouden krijgen? Denk aan de Kardashians?”

Wel die kinderen van ’s werelds grootste superhelden lappen alle regels, die hen door hun ouders werden opgelegd, aan hun laars.

Benieuwd? Het eerste seizoen van Jupiter’s Legacy debuteert op 7 mei op Netflix. In onderstaande trailer zien we hoe Millars comicbook-personages tot leven komen. Ofwel dus Josh Duhamel als Sheldon Sampson / The Utopian, Ben Daniels als Walter Sampson / Brainwave en Leslie Bibb Grace Sampson / Lady Liberty.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d