fbpx

Hem onderschatten was hun eerste fout, en hun laatste…

Een goede film of serie gaat er altijd wel in. Zeker wanneer we lezen dat het team van de fantastische John Wick-films betrokken is bij het project. Dat is alvast het geval bij deze Nobody…

Emmy-winnaar Bob Odenkirk schittert als Hutch Mansell, een onderschatte en over het hoofd geziene vader en man, die de vernederingen van het leven maar neemt zoals ze zijn, zonder zich te verzetten. Een niemendal.

Wanneer twee dieven op een nacht inbreken in zijn huis in de buitenwijk, weigert Hutch zichzelf of zijn familie te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zijn tienerzoon, Blake, is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca (Connie Nielsen), lijkt alleen maar meer afstand te nemen.

In de nasleep van het incident wordt Hutch’s langdurende woede aangewakkerd, waardoor zijn onderdrukte instincten de bovenhand krijgen en hij zich voortbeweegt op een brutaal pad dat duistere geheimen en dodelijke vaardigheden aan de oppervlakte zal brengen.

In een spervuur van vuisten, geweerschoten en piepende banden moet Hutch zijn familie redden van een gevaarlijke tegenstander en ervoor zorgen dat hij nooit meer wordt onderschat als een ‘nobody‘.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: