fbpx

Sony streamt morgen een nieuwe State of Play

De release van de PlayStation 5 ligt alweer drie maanden achter ons en dus is het de hoogste tijd om een gedetailleerdere blik te krijgen op de games die we de komende maanden mogen verwachten voor Sony’s console.

Daarom zendt Sony morgen een nieuwe State of Play uit waarin we meer details gaan krijgen over 10 games die naar de PlayStation 4 en PlayStation 5 komen. En deze zullen zowel van first- als third-party ontwikkelaars komen.

Over welke games het gaat, gaf het Japanse bedrijf niet mee in hun blogpost, maar ik veronderstel dat we zeker meer gaan te zien krijgen van onder andere Ratchet & Clank: Rift Apart.

De stream zal zo’n half uur duren en enkel info bevatten over software. Meer info over de nieuwe PlayStation VR-headset hoeven we dus niet te verwachten.

Check dus morgen om 23u00 dus zeker het YouTube– of Twitch-kanaal van Sony als je de State of Play live wil volgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: