fbpx

Kijk vanavond om 18u naar een nieuwe Outriders Broadcast, met info over de demo

Outriders

Morgen schotelt ontwikkelaar People Can Fly ons de demo voor van de langverwachte coöp sci-fi shooter Outriders. Om ons daarvoor warm te maken zenden ze vanavond om 18u ook een nieuwe Outriders Broadcast uit.

In deze uitzending gaat de ontwikkelaar dieper in op wat we mogen verwachten in deze demo. Zo komen we meer te weten over de verschillende klassen in de game, de uitgebreide character creator én de verschillende missies die we zullen kunnen spelen.

Stem vanavond af om 18u00 op het YouTube– of Twitch-kanaal van Outriders.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: